ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ

ΧΩΡΟΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ…

glass-logo

Εδώ σ’ αυτόν το χώρο, καμία στιγμή δεν πάει χαμένη…
Στο υπόγειο κελάρι του Οινοποιείου, σε απόλυτα φυσικές συνθήκες, με τη θερμοκρασία ελεγχόμενη με φυσικό τρόπο, μακριά από θορύβους και έντονο φως, τα κρασιά αναδεικνύουν στο μέγιστο το bouquet των ποικιλιών τους. Τοποθετούνται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 225 & 300 λίτρων – που θα χρησιμοποιηθούν μόνο τρεις φορές – και η διαδικασία ωρίμανσής τους ξεκινάει.

Ευλογημένα από το «terroir» της περιοχής – τα ειδικά γεωμορφολογικά και κλιματολογικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια περιοχή – «παίρνουν το χρόνο τους» για να φτάσουν στο ποτήρι του καταναλωτή την κατάλληλη στιγμή. Το ταξίδι του κρασιού που ξεκίνησε στον αμπελώνα, δεν ολοκληρώνεται απλά την στιγμή της απόλαυσης… Αν κλείσει κανείς τα μάτια και αφήσει να γεννηθούν οι εικόνες που κουβαλάει η γεύση και το άρωμά του, το «ταξίδι» συνεχίζεται…