3 ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ DESIGN ΓΙΑ ΤΟ «MOI, JE M’ EN FOUS!»

3 ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ DESIGN ΓΙΑ ΤΟ «MOI, JE M’ EN FOUS!»

3 ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ DESIGN ΓΙΑ ΤΟ «MOI, JE M’ EN FOUS!»

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ, ΕΤΙΚΕΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ, ΣΤΑ “GOLD LABEL AWARDS 2015” ΤΟΥ ALL PACK Ακόμα 3 βραβεία κατέκτησε η σειρά κρασιών MOI, JE M’ EN FOUS! του WINERY MONSIEUR NICOLAS By G. Karamitros, στον 3ο Διαγωνισμό Ετικέτας GOLD LABELS AWARDS 2015, που διοργάνωσε το περιοδικό ALL PACK, στο πλαίσιο του 4ου Συμποσίου Συσκευασίας και Ετικέτας με θέμα «Package & Label Design: Innovation».

Συγκεκριμένα, το MOI, JE M’ EN FOUS! διακρίθηκε με: 1. Χρυσό βραβείο Καινοτομίας 2. Χρυσό βραβείο Ετικέτας / Κατηγορία Οίνου 3. Χρυσό βραβείο Εκτύπωσης Το Branding & Design της σειράς έκανε η εταιρία THE BRANDHOUSE, τους ήρωες τις σειράς δημιούργησε ο εικαστικός Αντρέας Μπούκας και η εκτύπωση έγινε από την εταιρία Ν. ΚΑΜΠΑΣ ΑΕΒΕ.

Τα βραβεία αυτά έρχονται να προστεθούν στη φαρέτρα του MOI, JE M’ EN FOUS! που έχει συγκεντρώσει έως σήμερα άλλα 5 βραβεία και διακρίσεις για το Branding & Design αλλά και 10 διεθνή βραβεία ποιότητας Οίνου. Η αναγνώριση του MOI, JE M’ EN FOUS, τόσο για την ποιότητά του όσο και για τον σχεδιασμό του, σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική τιμή και τη μελετημένη διανομή, επιβραβεύουν το ένστικτο και τη γνώση του Οινοποιού Γιώργου Καραμήτρου, με την πραγματική επιτυχία του προϊόντος: την αγάπη και την αποδοχή από τους καταναλωτές, οι οποίοι το αναγνώρισαν και το ανέδειξαν σε ένα από τα πιο δημοφιλή brands στην κατηγορία του κρασιού, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Το MOI, JE M’ EN FOUS! ήρθε για να μείνει και να συνεχίζει να χαρίζει «Πολύτιμες στιγμές απελευθέρωσης» στο κοινό του, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, φέρνοντας κάθε χρόνο τις γεύσεις και τα αρώματα των αμπελώνων του Μεσενικόλα Καρδίτσας στα ποτήρια μας!