ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Την ιστορία του Μεσενικόλα Καρδίτσας, από τον μεσαίωνα ως τις μέρες μας, θέλει να κάνει γνωστή, ο Γιώργος Καραμήτρος, Οινοποιός και ιδιοκτήτης του WINERY MONSIEUR NICOLAS.

Μέσα από την νέα του ιστοσελίδα, εκτός από την παρουσίαση των ιδιόκτητων αμπελώνων, του σύγχρονου Οινοποιείου, των χώρων παλαίωσης και των 10 ετικετών του, γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην ιστορία της περιοχής και της σημαντικότητας της Λίμνης Ν. Πλαστήρα στο μικροκλίμα της περιοχής και στην αμπελοκαλλιέργεια.

Η εξαιρετικά θετική πορεία των πωλήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι δεκάδες διακρίσεις και βραβεία, η δυναμική ανάπτυξη του δικτύου των σημείων διάθεσης, υπέδειξαν την ανάγκη επανασύστασης του WINERY MONSIEUR NICOLAS, στο ειδικό αλλά και στο ευρύτερο κοινό.

Ο Γιώργος Καραμήτρος, 4ης γενιάς Οινοποιός, μεγαλωμένος μέσα στα αμπέλια του Μεσενικόλα και κατακτώντας τη γνώση της σύγχρονης οινοποίησης μέσω των σπουδών του, από το 2000 που ανέλαβε τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης, ίδρυσε το WINERY MONSIEUR NICOLAS, το μοναδικό Οινοποιείο της ευρύτερης περιοχής, του οποίου η φήμη και οι πωλήσεις κατάφεραν να ξεπεράσουν τα σύνορα, όχι μόνο του Μεσενικόλα Καρδίτσας, αλλά και της χώρας.

Μια περιοχή καθαρά οινοπαραγωγική, με ιστορία από το Μεσαίωνα, βρίσκει την έκφρασή της στις ετικέτες του WINERY MONSIEUR NICOLAS, οι οποίες εξάγονται πλέον με αυξανόμενους ρυθμούς στην Αγγλία, στην Αμερική, στο Βέλγιο, στη Γερμανία και άλλες χώρες.

Το WINERY MONSIEUR NICOLAS, ευαισθητοποιημένο σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, έχει αναπτύξει μια πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή, προσφέροντας απασχόληση στην περιοχή του Μεσενικόλα Καρδίτσας, συνεργαζόμενο με πάνω από 100 αμπελοκαλλιεργητές, και ενισχύοντας μέσω δωρεών και χορηγιών, το έργο σημαντικών φορέων και οργανώσεων.

Ακόμη, με την κύρια ενασχόληση του Γιώργου Καραμήτρου με τις ντόπιες ποικιλίες και ειδικά της μοναδικής στην Ελλάδα «Μαύρο Μεσενικόλα», ο Γιώργος Καραμήτρος οραματίζεται να κάνει γνωστό το Μεσενικόλα σε όλον τον κόσμο, εξάγοντας το ομώνυμο ΠΟΠ – ΜΕΣΕΝΙΚΟΛΑ, το οποίο σύντομα θα παρουσιάσει στην αγορά σε μια νέα, αντάξια της ιστορίας και της ποιότητάς του, συσκευασία.

Οι φανατικοί οπαδοί του MOI JE M’ EN FOUS, το πιστό κοινό της ΚΥΡΑΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ, οι αφοσιωμένοι φίλοι του ΜΕΣΕΝΙΚΟΛΑ, οι λάτρεις του ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΟΙΝΟΥ και όχι μόνο, είναι οι πραγματικοί πρεσβευτές των κρασιών του Μεσενικόλα Καρδίτσας και είναι αυτοί για τους οποίους το WINERY MONSIEUR NICOLAS εξελίσσεται και προχωράει δυναμικά προς ένα μέλλον πιο εξωστρεφές, ακόμα πιο σύγχρονο αλλά και πολλά υποσχόμενο για την οικονομία του τόπου.