ΤΑ MOI,JE M’ EN FOUS! ΣΤΗ ΜΟΝΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ

ΤΑ MOI,JE M’ EN FOUS! ΣΤΗ ΜΟΝΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ

ΤΑ MOI,JE M’ EN FOUS! ΣΤΗ ΜΟΝΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ

Ένα χρόνο μετά την πρώτη τους παρουσίαση και μετά από την εξαιρετική πορεία τους στην ελληνική αγορά, η σειρά κρασιών του WINERY MONSIEUR NICOLAS με το ανατρεπτικό όνομα και concept «MOI,JE M’EN FOUS!» παρουσιάστηκε στη Μονς του Βελγίου, στην τριήμερη γευσιγνωσία που διοργάνωσε στις 8,9 & 10 Νοεμβρίου 2014 ο μεγαλύτερος εισαγωγέας κρασιών στην περιοχή Melchior Vins.

Η παρουσία του WINERY MONSIEUR NICOLAS ήταν εξ’ ορισμού τιμητική, αφού ήταν το μοναδικό Ελληνικό Οινοποιείο, μεταξύ Γάλλων και Ιταλών οινοποιών.

Τα MOI JE M’EN FOUS! ενθουσίασαν με την εξαιρετική ποιότητά τους και με τη διαφορετικότητα στην εμφάνισή τους! Η Μαλαγουζιά, το Μοσχάτο Αμβούργου και ο Λημνιώνας μετέφεραν νοερά τους Βέλγους στην Ελλάδα, προορισμό ιδιαίτερα αγαπητό σε αυτούς. Η φρεσκάδα, τα αρώματα και οι «ήρωες» των MOI JE M’EN FOUS!, έκλεισαν πονηρά το μάτι στους ούτως ή άλλως δεκτικούς στο διαφορετικό Βέλγους και τους έδειξαν τι μπορεί να καταφέρει η νέα γενιά των Ελλήνων Οινοποιών.

Ταυτόχρονα άλλαξαν άρδην την εντύπωσή τους για τα ελληνικά κρασιά, δέσμια των κακών επιλογών των εξαγόμενων ελληνικών κρασιών των δεκαετιών 80 & 90.

Οι Έλληνες Οινοποιοί κάνουν σοβαρή προσπάθεια επενδύοντας στην ποιότητα των κρασιών τους και η αποδοχή των MOI JE M’EN FOUS! στη Μονς του Βελγίου, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο.
Τα MOI JE M’EN FOUS! μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένες κάβες και εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στη Ν. Υόρκη, στο Λονδίνο, στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες, στη Μονς κ.ά.